Personligt

Kodeord

Jeg fungerer bedst som en del af et team, men jeg har det også godt med at arbejde selvstændigt, hvor jeg kan fordybe mig.

Jeg tænker altid i langtidsholdbare og bæredygtige løsninger, og sikrer at den valgte løsning er i tråd med organisationens strategi og planer. Jeg lægger vægt på at arbejde systematisk og analytisk, og møder mine udfordringer objektivt. Jeg er meget kvalitetsbevidst i løsningen af mine opgaver, og jeg har øje for detaljer.

Jeg tager ansvar for mine opgaver og jeg arbejder bedst i en afslappet atmosfære og engagerer mig socialt med mine kolleger. Jeg er en åben person og er vant til at kommunikere med mange forskellige mennesker.

Personlige data

Jeg er født 4. april 1972 i Nibe. Jeg bor på Frederiksberg sammen med min søn, Hannibal.

Fritidsinteresser

Min fritid bruges primært på at spille musik - jeg spiller guitar i bandet Ripe. Ellers bruger jeg min tid på webudvikling, surfe på nettet, se film, fotografere, og en sjælden gang i mellem bliver det til lidt PS3.

Sprog

Jeg taler, læser og skriver engelsk og dansk flydende, og kan gøre mig forståelig på spansk og tysk.

Rejser

Jeg kan godt lide at rejse og har rejst mange forskellige steder i hele verden. Bali, Sydamerika og Australien er absolut nogle af højdepunkterne.